Trotse vierde generatie schilders, opgericht in 1934.

Strak schilderwerk, heldere afspraken en snelle communicatie.

DB+
Maikel de Vrij schildersbedrijf fj de bresser bedrijfsleider

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V.
opgericht in 1934, Haaren Noord-brabant.

Wie zijn wij?

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. staat bekend als je betrouwbare partner in de regio Noord-brabant als het gaat om schilderwerken en langetermijnonderhoud. Ons familiebedrijf bestaat ruim 90 jaar en wordt momenteel gerund door de vierde generatie schilders. Door onze twee vestigingen in Haaren en Hoogerheide (Noord-brabant) zijn we altijd in de buurt om te komen kijken rondom Tilburg, Den Bosch of Breda.

Wij willen doen wat we beloven en als het even kan nét dat stapje meer. Van glaszetten tot schilderwerk, eenmalig of langdurig onderhoud. We helpen u en uw organisatie graag.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V.

Als je werk uitbesteed is het wel zo prettig als je erop kan vertrouwen dat je opdracht in goede handen is. Wij gebruiken geavanceerde machines en technieken en we zijn bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. constant op zoek naar efficiëntere werkwijzen. We hebben een eigen mengmachine en ervaring in adviseren van stijl en kleuren.

Hierdoor kunnen we al generatie op generatie hoogwaardige kwaliteit schilderwerk leveren en dragen we zorg voor duurzaam onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Kop koffie of direct offerte?

Benieuwd wat wij voor uw woning, bedrijfspand of VVE kunnen betekenen? Wij komen graag langs voor een kopje koffie of om direct een offerte uit te brengen.

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. bedrijfsleider

Onze diensten

Wij helpen u met uw onderhoudsvraag

Onze schilders voeren uw totaalonderhoud en schilderwerkzaamheden graag uit. Wij denken met plezier met u mee en geven altijd eerlijk en professioneel advies. Wij willen het beste voor u en uw budget. Voor uw binnen en buiten werkzaamheden.

Breed pakket aan diensten

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. ontzorgt u met een breed pakket aan diensten. Van de traditionele schilderwerkzaamheden tot meerjarenonderhoud. Wij bieden maatwerk in uw onderhoudsbehoefte. Of u nu kiest voor een eenmalige schilderbeurt of voor planmatig duurzaam onderhoud. Wij voeren alle werkzaamheden volgens kwaliteitsnormen uit. Bij planmatig duurzaam onderhoud kunnen wij u totaal ontzorgen. Wij nemen dan al het onderhoud voor onze rekening. Dat doen wij op basis van een duidelijk onderhoudsplan met prestatie-afspraken heldere financiële afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent, ook voor de lange termijn.

Van jongs af aan heb ik al meegekeken in het Schildersbedrijf van mijn opa. Hier heb ik geleerd dat schilderen meer is dan verf aanbrengen. Met de juiste passie kan schilderwerk uw woning of bedrijf een nieuwe, frisse en professionele uitstraling geven. 

Monique de Bresser

Directeur, F.J. de Bresser B.V.

Als jongste generatie schilder heb ik vanuit de schildersopleiding de nieuwste technieken geleerd. De vrolijke blik van tevreden klanten geeft mij energie! Ook klant worden? De deur staat open!
Maikel de Vrij

Bedrijfsleider, Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V.

Schilderwerk
Meerjarenonderhoud
Beglazing
Adviseren
Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. schildwerkzaamheden

Schilderwerk

Streeploos, strak én met een glimlach. Ons team heeft ervaren vakmensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Steigerwerkzaamheden of hoogwerken nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer weten?

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. schildwerkzaamheden

Meerjarenonderhoud

Schilderwerk planmatig laten uitvoeren met een meerjarenplan? Zekerheid en langdurig samenwerken? Bent u een beheerder die een bedrijfspand of kantoor professioneel en representatief eruit moet laten zien. Wij zijn uw partij.Meer weten?

Kwaliteitsgarantie schildersbedrijf f.j. de bresser b.v.

Beglazing

Een ervaren glaszetter nodig? Decoratieglas, spiegels, isolatieglas ( wij hebben een ruim assortiment aan glas voor de verduurzaming van uw woning ) of tijdelijk glaswerk bij schade. Wij verzorgen 24/7 service voor schadegevallen.Meer weten?

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. advies schilderwerk

Adviseren

Onze kleurspecialisten zijn volledig getraind op nieuwste trends. Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleur of tint het beste past. Wij helpen graag.

Wij schilderen met een lach.

Schilderwerk met een lach

En hechten waarde aan veiligheid en kwaliteit.

Als familieonderneming vinden we maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijk in het zakendoen. Dit betekent dat wij materialen gebruiken die veilig zijn voor zowel onze medewerkers als voor het milieu. Ook werken wij volgens veilige werkmethoden om onze medewerkers te beschermen tegen letsel. Zo is het bedrijf en al onze schilders VCA gecertificeerd. Wij staan voor duidelijke communicatie en kunnen werkzaamheden uitvoeren in overleg. Onze vakmannen gebruiken kwalitatief hoogstaande producten voor scherpe prijzen. We zijn vaste partner voor bedrijven, organisaties en particulier.

Trots om een erkend leerbedrijf te zijn.

Bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. zijn we er trots op dat we een team van ervaren schilders hebben die met passie voor hun vak werken. Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die het schildersvak willen leren en wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft. Wij gaan hier op een duurzame manier mee om en zorgen ervoor dat onze jonge werknemers over de vaardigheden en kennis beschikken die ze nodig hebben om te slagen in de schilders branche. Wij zijn ervan overtuigd dat onze schilders hun passie met de nodige dosis humor en geduld kunnen overbrengen. Bij ons komen werken of gewoon op de koffie? De deur staat open.

schilder haaren

Onze projecten

Wij zijn direct bereikbaar